top of page

Kennisbank

De 4-daagse werkweek van AFAS

Human Capital

Jeetje zeg, iedereen publiceert al over AFAS Software, hebben ze nog niet genoeg reclame gehad? Als het puur om reclame zou gaan, hebben ze inderdaad niet zoveel te klagen. Als het om aandacht gaat waarbij ze nieuwe talent aantrekken ook niet. Tenminste, als ik hun eigen verhalen mag geloven.

Je Hebt Als Ontwikkelteam Niets Aan Een Productvisie

Process

Binnen veel teams wordt er gewerkt vanuit een heldere productvisie. Opgesteld om aan de bedrijfsdoelstellingen te voldoen en de Product Owner het mandaat te geven dat nodig is om te blijven ontwikkelen. Maar is dat wel de beste visie om als team te hebben? In dit artikel kijken waar naar een betere visie om als team aan te houden.

Waarom Agile bij Jou Niet Lukt: 3 redenen

Strategy

Veel organisaties streven een wendbare en veerkrachtige manier van werken na. Helaas lukt het veel bedrijven niet om dit op het gewenste niveau te krijgen. In deze video beschrijf ik de 3 meest voorkomende uitdagingen (en oplossingen) waar ik organisaties op heb zien vastlopen.

Consent als Basis voor Afspraken: Hoe Het bijdraagt aan Betere Besluitvorming in MKB

Process

In de dynamische wereld van het mkb zijn effectieve besluitvormingsprocessen cruciaal voor blijvend succes. Een van de technieken die bedrijven kunnen helpen bij het nemen van betere beslissingen is consent. Consentbesluitvorming biedt voordelen zoals verhoogde betrokkenheid, minder weerstand tegen verandering en een inclusievere manier van werken. In deze blogpost duiken we dieper in op wat consentbesluitvorming inhoudt en hoe je deze methode effectief kunt implementeren binnen jouw bedrijf.

De Kracht van Visie, Missie en Ambitie bij het Bouwen van een Sterkere Bedrijfsstrategie

Strategy

In een dynamische bedrijfsomgeving zijn strategische planning en duidelijke doelen essentieel. Dit artikel toont hoe visie, missie en ambitie bijdragen aan een sterke bedrijfsstrategie met praktijkvoorbeelden en concrete stappen. Ontdek hoe deze elementen richting en motivatie bieden voor langetermijndoelen.

Hoe Meet en Evalueer Ik de Effectiviteit van de Doorgevoerde Aanpassingen?

Adapt

Regelmatig terugkijken, leren en acties uitzetten om in de toekomst beter te werken is de sleutel tot wendbaarheid en veerkracht voor veel organisaties. Lees in dit artikel hoe je dat zelf ook kunt doen!

Haalt Jouw Concurrent Je Links En Rechts In? Deze 5 Tips Vergroten Je Voorsprong!

Human Capital

Leren en persoonlijke groei zijn al lang geen luxe meer in de secundaire arbeidsvoorwaarden. Zonder sta je simpelweg achteraan als werkgever en bedrijf. Lees de 5 tips om voorop te blijven lopen en aan de slag te gaan met continue leren en persoonlijke, professionele, groei van je medewerkers.

Ontdek de Magie van Workshop Vormen voor Zakelijke Topmeetings

Process

In de snel veranderende zakenwereld van tegenwoordig is de tijd van iedereen kostbaar. Waarom zouden we die verspillen aan slaapverwekkende vergaderingen die nergens toe leiden?

Samenwerken Verbeteren: Welke Hulpmiddelen Zijn?

Human Capital

Als we wendbaar willen zijn met ons bedrijf, is samenwerken van cruciaal belang. Maar veel bedrijven merken dat de samenwerking bij hun niet helemaal tot succes leidt. Hoe verbeter je de samenwerking binnen jouw bedrijf?

bottom of page